Over ons

 

"Ieder mens is uniek. Alleen door te kijken naar wat een deelnemer kan en uit te gaan van persoonlijke behoeften en mogelijkheden kan je persoonsgerichte en belevingsgerichte zorg en maatwerk leveren."

_____Niek & Sabine Visscher

Onvergetelijk Leven is aanbieder van zinvolle en persoonlijke dagbesteding voor senioren met (beginnende) dementie en andere geheugenproblemen of sterke eenzaamheidsproblematiek. Sinds 2014 maakt Onvergetelijk Leven onder leiding van Niek en Sabine Visscher een constante expansie door.

We geloven in zelforganiserende kleinschalige teams die werken volgens duidelijk geformuleerde procedures en protocollen. Door het vormen van kleinere organisatorische eenheden creëren we focus en kunnen we gericht inspelen op de individuele zorgbehoefte van onze deelnemers. We geloven in de kracht en de aantrekkelijkheid van ons concept. Zeker als tegengeluid van grootschalig opgezette zorgorganisaties die ook dagbesteding aanbieden. We willen onze positie en ons imago in de provincie Utrecht en regio het Gooi de komende jaren versterken en onze kennis en ervaringen delen met andere zorgaanbieders in de ketenzorg Dementie.

Ons team bestaat uit professionele zorgverleners, stagiaires en vrijwilligers. Onvergetelijk Leven is tevens een erkend leerbedrijf.

We zijn continue op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om onze deelnemers een onvergetelijk moment te bezorgen door met hen bijvoorbeeld te gaan fietsen, knutselen, schilderen of tuinieren.

 

"De huiselijke sfeer en oprechte aandacht voor iedere deelnemer vind ik heel bijzonder. Je merkt aan alles dat hier veel aandacht aan wordt besteed. Als vrijwilliger draag ik graag mijn steentje bij door op de dagbestedingslocatie met de deelnemers te gaan schilderen."

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op.

Niek Visscher

directie

06 130 613 02


Dagbesteding
Aanmelden
Zorgvragen
Casemanagement
MDO

Sabine Visscher

directie

06 41 52 21 55


Planning
Vacatures

Ali Kooij

06 15 64 92 15


Kwaliteitscoördinator
AVG privacy officer
Preventiemedewerker
Klachtenfunctionaris
Cliëntenraad

Petra lage Venterink

06 42 44 53 85


Administratie
Stages
Vrijwilligers
Social Return
Vertrouwenspersoon