NIEUWSFLITS

Maart 2019 - Nieuwe dagbestedingslocatie aan Tolakkerweg 98 in Hollandsche Rading

De Linquendahoeve is onze 6e dagbestedingslocatie en gelegen aan de doorgaande weg Hilversum - Utrecht. De Linquendahoeve is een voormalig boerenerf. Holland-sche Rading maakt onderdeel uit van gemeente de Bilt en betekent letterlijk raaiing (=grens) tussen de gronden van Holland en het Sticht (nu Utrecht geheten). Tot 1930 bestond Hollandsche Rading slechts uit velden met enkele boerderijen en arbeidershuisjes. Vanaf 1930 werden er villa’s gebouwd voor oud-Indiëgangers en kwamen er langzaamaan ook vakantiehuisjes. Inmiddels is Hollandsche Rading uitgegroeid tot een klein, gezellig dorp aan het bos. Evenals de andere locaties heeft de Linquendahoeve een rustruimte, een kleine keuken, sanitaire voorzieningen, ‘n gezellige leefruimte en een hobbyruimte. Het gehele erf is omring door hagen en ander groen en is goed toegankelijk voor cliënten met een rollator. Onder de grote boom is het heerlijk zitten. We hebben de ambitie om van de tuin een grote belevingstuin te maken waar gewerkt, genoten en uitgerust kan worden.

Vrijwiller chauffeur woerden maarssen

 

December 2018 - nieuwe nieuwsbrief staat online

Eind van het jaar. Een nieuwe nieuwsbrief met een terug- en vooruitblik Klik hier om hem te lezen.

 

December 2018 - Nieuwe locatie per april 2019

In de afgelopen vier jaar is de organisatie uitgegroeid tot een solide, betrouwbare  en gecontracteerde zorgaanbieder van dagbesteding in de gemeenten ’t Gooi, Hilversum, de Ronde Venen, Montfoort, Oudewater, Stichtse Vecht, Utrecht (Vleuten/de Meern), Weesp, Wijdemeren, Woerden en gemeente de Bilt.  In gemeente de Bilt hadden we nog geen locatie. Maar daar komt nu verandering in.
In april 2019 openen wij nl. een nieuwe dagbestedingslocatie in Hollandsche Rading. Ook de administratie en planning verhuizen naar deze locatie.

 

 

Augustus 2018 - wij zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd

Kiwa heeft in augustus vastgesteld dat het door Onvergetelijk Leven B.V.gehanteerde kwaliteitssysteem en de toepassing daarvan voldoen aan NEN-EN-ISO 9001:2015 voor het bieden van dagbesteding en begeleiding aan ouderen. Dit certificaat is het bewijs dat Onvergetelijk Leven beschikt over een goed werkend kwaliteitssysteem (en dat hier naar wordt gehandeld), dat wij goed georganiseerd zijn, de cliënt centraal stellen en continu werken aan de optimalisatie van de dagbesteding.

ISO 9001 bkauw 1

 

 

 

 

 

 

Augustus 2018 - 3e LOCATIE IN KAMERIK

Tussen de locaties Voldoening en AllerTijden hebben we aan de ‘s Gravensloot 28 in Kamerik een 3e locatie gevonden. In de fraai omgebouwde hooiberg bieden wij hier m.i.v. september op maan-, woens- en vrijdag dagbesteding aan. Onze 5e locatie heeft een grote (moes-)tuin, een hobbyruimte en een aantal dieren zodat we ook hier diverse binnen- en buiten-activiteiten kunnen aanbieden.

 

Juni 2018 - VRIJWILLIGER GEZOCHT (Chauffeur)

Wij zoeken een chauffeur die onze cliënt 1x per week van Woerden naar Maarssen begeleidt. Klik hier voor de functie-omschrijving.

 

Maart 2018 - NIEUWE LOCATIE

In mei 2018 openen wij onze 4 locatie in Maarssen. Deze locatie met de naam 'Langs de akker' ligt net buiten de dorpskern van Maarssen in het Noorderpark en aan de Maarsseveensevaart. De groepsgrootte voor deze locatie is max. 12 personen. Bent u mantelzorger of zorgverlener? We informeren u graag over de mogelijkheden van dagbesteding op deze locatie. Neemt u hiervoor contact op met Sabine op telefoonnummer 06 41 52 21 55.